Truss, estructura cridanera per a crear espais efímers

Truss quadrat catalunya

El Truss és una estructura cridanera i elegant que permet desenvolupar multitud d’espais efímers. És una estructura modular d’alumini de diferents gruixos i longituds que per la seva lleugeresa és ideal per al muntatge de multitud d’estructures i dissenys.

Són estructures sòlides i lleugeres de fàcil maneig. Que permeten un muntatge i transport senzill. Conformat per bases i mòduls que encaixen a manera de llec o mecano per a construir estructures d’alumini. Són ideals com a armadura per a albergar un estand, un escenari, una carcassa per a il·luminació i so en concerts, esdeveniments a l’exterior…

Amb el sistema de truss cada component de l’estructura està dissenyat perquè pugui encaixar l’un amb l’altre. Aquest sistema fa que la instal·lació sigui senzilla i ràpida. A l’ésser d’alumini és una estructura lleugera i altament resistent. També, a l’oxidació, per la qual cosa permet muntatges a l’exterior. Poden conformar-se estructures modernes i molt atractives. Des d’un teló de fons, un escenari o un estand d’exhibició en fires comercials. El sistema truss és una estructura que s’adapta a qualsevol idea i esdeveniment.

Característiques més destacades del truss

  • És una estructura rígida formada per llargues bigues. Que poden sostenir-se sense necessitat de columnes. Permetent dissenyar espais de diferents grandàries gràcies al seu sistema modular.
  • Temps d’instal·lació curt. És de fàcil muntatge i maneig.
  • Apta per a exteriors, ja que l’estructura d’alumini és resistent a l’oxidació i suporta condicions adverses del clima.
  • Àmplia varietat: dins del sistema truss hi ha truss negre, truss circular i truss quadrat. Aquesta àmplia varietat permet crear els espais efímers i estructures de suport amb la forma i color que desitgi el client.

L’estructura truss és la solució ideal per a esdeveniments en fires i congressos. On es requereixi la creació d’espais efímers per a promocionar la marca instal·lant els elements que desitgi el client. Com a grans rètols o pantalles led. Sent els suports publicitaris ideals. També, serveixen per a elevar la il·luminació, so o qualsevol altre element. El sistema truss permet crear estades modulars i separar espais en un recinte. Són, per tant, ideals per a qualsevol mena d’esdeveniment.

SB Service som especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils de gran format per a Catalunya. En els nostres anys d’experiència hem ofert servei de lloguer d’audiovisuals i dispositius tàctils per a esdeveniments de tota Catalunya i Europa. En ciutats com Saragossa, Barcelona, Girona, Lió, Milà, Berlín, Lleida, Hannover, Hamburg, Tarragona, Madrid, València, Sevilla… Contacti amb nosaltres, sense compromís, l’informarem de les nostres tarifes i productes per a llogar. Segueixi’ns en Instagram i YouTube, per a conèixer els nostres últims muntatges i lloguers.

 

Estratègia SEU desenvolupada per PosicionandoT.