Varietat d’interactius en lloguer per a esdeveniments corporatius

interactius totem exterior lloguer catalunya

SB Service com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a fires, congressos, màrqueting, centres comercials… Exposem, en el post actual, la varietat del nostre catàleg d’interactius tàctils en lloguer. Com observarà en el post, comptem amb un ampli catàleg de dispositius tàctils de gran format per a adequar-nos a les necessitats de cada client i tipus d’esdeveniment.

Catàleg de dispositius tàctils de gran format

  • Tòtems d’interior interactius

Els tòtems d’interior destaquen per ser elements cridaners que aconsegueixen atreure als presents. Compten amb un cristall únic creant un tòtem publicitari ideal per a campanyes de màrqueting, fires, congressos… El tòtem personalitzat li permetrà crear campanyes de màrqueting interactives, gràcies a la pantalla tàctil del tòtem.

  • Tòtems d’exterior tàctils

Compte amb característiques similars el tòtem amb pantalla tàctil d’interior, però, a més, compta amb índex de protecció IP65. Aquest índex de protecció permetrà li permetrà desenvolupar les seves campanyes de màrqueting i publicitat en l’exterior. Aconseguint arribar a un major nombre de presents.

  • Tòtems giratoris interactius

Els tòtems giratoris permeten mostrar la seva informació de manera horitzontal i vertical, segons les necessitats de cada moment. La resta de característiques són similars al tòtem d’interior. El lloguer de tòtems giratoris li permetran desenvolupar campanyes publicitàries impactants.

  • Quioscos interactius tàctils

Els quioscos tàctils destaquen per la seva forma, la qual permet que els presents interactuin amb la seva informació de manera ergonòmica. Mostrant de manera impacti els seus productes, serveis, catàlegs, informació

  • En forma de Smartphone

Els dispositius tàctils en forma de Smarphone, destaquen per ser de gran grandària. Permetent que els usuaris tinguin una experiència similar a l’ús d’un telèfon intel·ligent de grandària normal. Aquest factor diferencial, la seva forma única i cridanera, farà que els presents desitgin interactuar amb el dispositiu tàctil en forma de Telèfon intel·ligent.

  • Pantalles tàctils

Les pantalles touch secreen en lloguer, destaquen per la seva versatilitat. Podent ser instal·lades en el lloc que desitgi cada client, tant en parets, columnes, suports… Gràcies a ser pantalles tàctils soltes, facilitant la seva instal·lació en qualsevol lloc. El lloguer de pantalles touch screen permetrà que els presents interactuin de manera autònoma amb la seva informació.

  • Taules amb pantalles tàctils

Desenvolupem taules tàctils en lloguer per a Barcelona i Madrid segons els desitjos de cada client. Podent crear la taula en la forma i amb la pantalla tàctil que desitgi, gràcies a l’àmplia varietat de pantalles tàctils en lloguer.

Tots els dispositius tàctils de gran format en lloguer es componen per pantalles tàctils 4k, pantalles touch screen amb 10 punts tàctils simultanis, ordenador i Wi-Fi incorporat. Aquesta alta qualitat dels dispositius tàctils permet mostrar la seva informació en la millor qualitat possible.  Oferim el nostre servei de lloguer de dispositius tàctils i audiovisuals per a esdeveniments de tota Espanya, com Saragossa, València, Barcelona, Girona, Màlaga, Madrid, Sevilla, Bilbao, Vigo…

Els dispositius tàctils de gran format, gràcies a comptar amb ordinador incorporat, poden ser personalitzats mitjançant apps i programes. Com a jocs, sortejos, aplicacions interactives, mapes, centrals de reserva, catàlegs… Creant l’element publicitari ideal per a la participació de la seva empresa en esdeveniments, com a fires, congressos, campanyes de màrqueting, salons, exposicions… On un element publicitari com els dispositius tàctils personalitzats li permetran impactar en l’audiència present. No dubti a contactar-nos, l’informarem dels nostres interactius tàctils i tarifes. Visiti el nostre YouTube i Instagram per a conèixer els nostres muntatges i productes.

 

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.