LLOGUER DE TELEVISORS I ESTRUCTURA TRUSS

Lloguer d’estructura truss i televisors per a esdeveniments, fires, congressos, salons…

Dins l’apartat d’audiovisuals del nostre catàleg li oferim el lloguer de televisions i estructures Truss en diversos formats i per a tota mena d’esdeveniments. Dins de l’apartat de televisions comptem amb les mesures de, 42″, 43″50″, 55″60″, 65″70″, 75″ i 80″ totes elles amb resolució UHD 4K. I en les grandàries de 32″ i 80« amb resolució full HD 2K.

En l’apartat de Truss comptem amb Truss quadrat, Truss circular i Truss negre quadrat. Podent desenvolupar diversos tipus d’estructures amb diferents colors i formes.

Les televisions li permetran mostrar la seva informació de manera dinàmica dins del seu estand, atraient l’atenció dels assistents a l’esdeveniment. Les estructures Truss li permetran crear l’espai perfecte per a desenvolupar l’esdeveniment amb la il·luminació i so necessaris i poder col·locar LED Wall, Vídeo Wall, publicitat…

Televisors

En el catàleg de televisors per a llogar tenim les mesures 32 ", 42", 43 ", 50", 55 ", 60", 65 ", 70" i 75" en resolució 4K, i el format 80" en resolució 2K. Vam ser proveïdors pioners en televisors de plasma i actualment en televisors LED de gamma professional.

Truss

Dins de la secció de les estructures d'alumini tenim Truss quadrat platejat, truss quadrat negre i truss circular tots ells amb el clàssic sistema F34 de 30x30 cms de secció. Estructures efímeres per a tota mena d'esdeveniments.

Sonorización

Per a PA o megafonia usem altaveus amplificats, taules de mescles digitals professionals, micròfons sense fils de mà, corbata o diadema i, sobretot, una àmplia experiència en gires nacionals i internacionals, sent la nostra especialitat durant els primers anys d'existència de l'empresa.

SB Service s’encarrega d’oferir-li solucions completes per als seus esdeveniments i brindar-li un servei clau en mà. Assemblem les estructures truss dels seus espais efímers, so i il·luminació, i finalment col·loquem pantalles de gran format, dispositius interactius i televisors intel·ligents, transformant el seu espai en un entorn audiovisual complet.

També, brindem suport tècnic durant els seus esdeveniments, ens encarreguem d’adaptar el seu contingut a diferents formats, creem aplicacions interactives personalitzades i gestionem el transport, lliurement, muntatge, desmuntatge i recollida de tot el material.
Donem servei en tota Catalunya, Espanya i la resta d’Europa.

La sinergia creada pels diferents elements audiovisuals és ideal per a esdeveniments com a fires, exposicions, espectacles en viu, cerimònies, esdeveniments esportius, congressos… De la mateixa manera, per a hotels, restaurants, botigues… Això li permetrà Oferir informació sobre el seu negoci, marca, productes o serveis d’una manera diferent. D’aquesta manera, els presents en el lloc de l’esdeveniment o exposició podran abordar la seva informació de manera directa, àgil i interactiva.

Servei d’audiovisuals ofert per SB Service

SB Service som una empresa amb una àmplia experiència en el sector del lloguer d’interactius tàctils i audiovisuals per a fires. Com Smart City, SIL, Alimentària & HostelCoMeeting PointBforPlanet, Màniga, IBTMEno Fòrum, Aratur, URBS, BedigitalBIEMH, Fruit AttractionCosmobeautyEshowExpofranquicia, AVENC, Saló Gurmet, Infarma
SB Service, també, és un proveïdor d’audiovisuals per a esdeveniments privats, presentacions de productes o esdeveniments corporatius.

Si desitja contractar el nostre servei de lloguer d’audiovisuals, no dubti en contactar amb nosaltres en l’apartat de contacte. Per a veure els nostres últims treballs segueixi’ns en Facebook, YouTube i Instagram.