LLOGUER DE TELEVISORS

Televisors per a esdeveniments, fires, congressos, salons…

SB Service tenim una àmplia gamma de televisors per llogar per a tota mena d’esdeveniments. Compost per televisors en diferents grandàries, com 42″, 50″, 55″, 60″, 65″, 70″, 75″ i 80″. D’aquesta manera, ens adaptem a les necessitats del client i a l’espai on se situarà.

Les televisions per a llogar compten amb pantalles de 4k i FHD de resolució, en les grandàries de 42″, 50″55″, 60″65″, 70″ i 75″ , i de FHD per a la grandària de 80″. Obtenint la millor qualitat possible per a mostrar la seva informació. La presència dels televisors per a llogar en els seus estands permetran mostrar la informació sobre la seva empresa, marca, producte o servei.

Mostrant la informació d’una manera dinàmica i canviant. Podent col·locar diferents televisors que mostrin la mateixa o diferent informació. D’aquesta manera, els presents en l’esdeveniment podran observar ràpidament la seva informació i entendre el que ofereix el seu estand.

Qualitat 4k

Les pantalles de nostres Smart TV tenen una resolució 4k i Full HD en les grandàries 42″, 50″, 55″, 60″, 65″, 70″ i 75″. En la grandària de 80" ofereix una resolució Full HD.

Personalització

L'exterior dels Smart TVs pot ser personalitzat amb els colors de la seva empresa, logo, imatge... Mitjançant vinils i carcasses.

Apps personalitzades

Tots nostres Smart TV compten amb HDMI, USB, opció de bucle, suport, paret i entrades dempeus. Amb resolució 4k i Full HD segons la mesura.

Les seves característiques les fan ideals per a tota mena d’esdeveniments, com a fires, exposicions, exhibicions, convencions, salons, congressos... Atraient un major nombre de potencials clients cap al seu estand. Mostrant la informació que desitgi.

Les televisions del nostre catàleg estan equipades amb HDMI, USB, opció de bucle (USB Ready) i altaveus integrats. També, comptem amb suports de peus i per a paret.

La resta del nostre catàleg es compon per Truss quadrat, Truss circular, Truss negre, Led Wall i vídeo Wall. En l’apartat d’interactius tàctils comptem amb tàctils de gran format en forma de Telèfons intel·ligents, Tòtems, Tòtems giratoris, Tòtems d’exterior, taules, quioscos i pantalles.

Per a rebre un pressupost personalitzat segons els dies de lloguer, si us plau contacti amb la nostra empresa. Si vol observar el nostre últim treball, segueixi’ns en el nostre FacebookInstagram o YouTube.