Com decidir si comptar amb pantalles leds o televisions?

lloguer televisions esdeveniments

Quan una empresa decideix participar en un esdeveniment corporatiu, una de les preguntes que es fan és com impactar en els presents. En aquest moment decideixen comptar amb element audiovisual de gran format per a impactar a la gran audiència present. Aconseguint que un major número dels mateixos s’aproximis al seu estand i d’aquesta manera aconseguir complir amb els objectius de la seva marca per a l’esdeveniment.

Dins dels audiovisuals de gran format hi ha diversos elements audiovisuals amb els quals impactar. Sent els més utilitzats les pantalles leds gegants i els televisors de gran format. A continuació, exposem les característiques de les pantalles leds i televisors de gran format. Per a facilitar la decisió de les marques a l’hora de triar el tipus d’audiovisual de gran format que farà servir en el seu estand.

Pantalles leds o televisions de gran format?

  • Pantalles leds

Les pantalles leds destaquen per ser grans pantalles formades mitjançant la unió de diversos cabinets de 50 x 50 cm. Aconseguint crear una pantalla led de la grandària que desitgi cada client. A més, oferint una gran flexibilitat i adaptabilitat a les necessitats de cada client i tipus d’estand. El fet de ser pantalles formades per cabinets permet crear la forma que s’adeqüi a l’espai en l’estand. Podent ser instal·lades en llocs corbs i amb formes més complexes que la resta de pantalles.

Gràcies a poder crear pantalles leds gegants les marques podran cridar l’atenció dels presents a gran distància. Aconseguint atreure l’atenció dels presents. Sent un dels elements més cridaners amb els quals pot comptar un estand. Aquest poder d’atracció fa que siguin dels tipus de pantalles més sol·licitades en l’actualitat.

  • Televisions de gran format

Les televisions de gran format per llogar es caracteritzen per ser televisions de 55″, 60″, 65″, 70″, 75″, 80″ i 85″ amb resolució 4K. Que permeten comptar amb imatges i vídeos d’alta qualitat que poden ser observats a grans distàncies. Una altra de les grans característiques és la seva gran versatilitat. Ja que poden ser instal·lades en qualsevol lloc de l’estand, gràcies als suports de paret i els suports amb rodes. Aquesta gran versatilitat i el fet de poder col·locar més d’una dins d’un mateix estand, fa siguin un dels audiovisuals més demandats.

Comparativament, mitjançant les pantalles leds es poden aconseguir pantalles de major grandària. Sent ideals per a captar l’atenció del públic present a gran distància. Fet que fa que siguin sol·licitades per a col·locar-se en llocs preferents dins de l’estand que puguin ser vistes des del número més gran possible de lloc del recinte firal. En el cas de les televisions per llogar la seva gran versatilitat fa que siguin ideals per a la col·locació de diverses dins de l’estand. Assolint captar l’atenció dels visitants que s’hagin aproximat al seu estand.

La combinació dels dos tipus de pantalles seria l’opció més rendible per a les marques que participen en fires, congressos, salons… Que obtindran impactar en el gran publico llunyà mitjançant les pantalles leds i als visitants que s’hagin aproximat mitjançant les televisions de gran format.

Servei de lloguer d’audiovisuals

Si desitja conèixer més sobre els nostres audiovisuals i tarifes de lloguer no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem sense compromís del nostre ampli catàleg d’audiovisuals format per pantalles leds, televisors, estructura truss i vídeo wall. També, comptem amb dispositius tàctils de gran format, en forma de Telèfon intel·ligent gegant, tòtems digitals tàctils, quioscos digitals tàctils i pantalles tàctils. Per a fires i congressos de tota Catalunya. Visiti el nostre Instagram i YouTube per a observar els nostres últims muntatges mitjançant audiovisuals i interactius de gran format.

 

Estratègia SEU desenvolupada per PosicionandoT.