Lloguer de televisió 85 polzades a Barcelona

Lloguer de televisió 85 polzades a Barcelona, L´Hospitalet, Badalona, Terrassa, Sabadell, Mataró, Santa Coloma de Gramanet, Cornellà, Sant Boi, Sant Cugat, Manresa, Rubi i tota Catalunya.
Les pantalles de televisió de 85″ són ideals per a esdeveniments corporatius en què es desitja que la seva informació arribi a gran part del públic present. Gràcies a ser una pantalla de gran format aconseguirà arribar a gran part dels presents en esdeveniments multitudinaris.

Televisions de 85″ compten amb resolució FHD, podent reproduir continguts en 4k, en altíssima qualitat. El lloguer de televisions per a esdeveniments, com les pantalles de 85″, destaquen per la seva gran versatilitat. Podent ser instal·lades on desitgi el client, gràcies a la diversitat de suports existents.

Ademés les característiques les fan ideals per a tota mena d’esdeveniments, com a fires, exposicions, exhibicions, convencions, salons, congressos… Atraient un major nombre de potencials clients cap al seu estand. Mostrant la informació que desitgi.

Lloguer de televisors per esdeveniments de 85″

El Lloguer de televisor de 85″ per 1 dia
Lloguer de televisions de 85″ per fi de setmana o lloguer per fira (de 4 a 7 dies)
de televisions de 85″ .

El lloguer de televisions, com el de la televisió de 85″, podrà ser de lloguer lliure, lloguer amb transport i muntatge o lloguer amb transport, muntatge i servei tècnic durant l’esdeveniment.

Descompte en el lloguer lliure de televisors per esdeveniments a Catalunya: 42″, 50″, 55″, 60″, 65″, 70″, 75″ 80″ i 85″. D’aquesta manera, ens adaptem a les necessitats del client i a l’espai on se situarà.

Les televisions del nostre catàleg estan equipades amb HDMI, USB, opció de bucle (USB Ready) i altaveus integrats. També, comptem amb suports de peus i per a paret.

Des de les nostres instal·lacions de Barcelona oferim el lloguer lloguer lliure de televisisors, d’audiovisuals i interactius tàctils per a ciutats de tota Espanya com Bilbao, Madrid, Saragossa, València, Màlaga…

Oferim la oferta i promoció del 20% descompte del lloguer lliure de televisió 85″ a Barcelona, L´Hospitalet, Badalona, Terrassa, Sabadell, Mataró, Santa Coloma de Gramanet, Cornellà, Sant Boi, Sant Cugat, Manresa, Rubi.

Si desitja conèixer més sobre la nostra oferta per al lloguer lliure de pantalles de 85″, no dubti a contactar-nos, l’informarem sense compromís. Visiti Instagram o YouTube per a conèixer els nostres últims lloguers.
Lloguer de televisió 85 polzades a Barcelona, L´Hospitalet, Badalona, Terrassa, Sabadell, Mataró, Santa Coloma de Gramanet, Cornellà, Sant Boi, Sant Cugat, Manresa, Rubi i tota Catalunya.

Lloguer de televisió 85 polzades a Barcelona per a esdeveniments, fires, congressos, campanyes de màrqueting.

Per mes informaciò: https://www.sbservice.cat/