Esdeveniments multitudinaris i pantalles led gegants

pantalles led gegants barcelona

La millor manera de fer arribar la informació a tots els presents en esdeveniments multitudinaris com a concerts, festes majors, fires, esdeveniments esportius, salons… És l’ús d’una pantalla led gegant. Gràcies a la seva gran grandària podrà complir aquest objectiu i que tots els presents puguin observar la informació de l’esdeveniment. Els esdeveniments multitudinaris en els quals acudeixen multitud de persones que desitgen gaudir de l’esdeveniment i del que ocorre en ell. Per aquest motiu, volem exposar a continuació, en quina mena d’esdeveniments són utilitzades les pantalles led gegants i que avantatges aporten a aquest.

Esdeveniments multitudinaris que utilitzen pantalles led gegants

Esdeveniments esportius

Els esdeveniments esportius, des de competicions de tenis, fins a la retransmissió de partits, necessiten l’ús de pantalles leds per a aconseguir que la gran audiència present en els mateixos aconsegueixi rebre tota la informació del que està succeint en el partit, competició, carrera… Per aquest motiu, és un dels tipus d’esdeveniments que major ús fa d’aquestes. Sent les pantalles leds d’exterior les que millor s’adeqüen a les necessitats dels esdeveniments esportius.

Esdeveniments d’empresa

Els esdeveniments d’empresa, com a reunions anuals, celebracions d’empresa, activitats team building… Que reuneixen molts treballadors de l’empresa o un gran nombre de clients necessiten l’ús de les pantalles leds perquè els presents puguin observar fàcilment el que està succeint en un punt de l’esdeveniment.

Concerts

Els concerts, com a grans esdeveniments on es reuneix una gran quantitat de públic, pot succeir que les persones que estan en les últimes files no puguin veure el que succeeix en l’escenari o no puguin fer-lo bé. Per a solucionar aquest problema existeixen les pantalles led gegants d’alta qualitat, que permetran a tot el públic poder gaudir del concert.

Esdeveniments corporatius

Els esdeveniments corporatius són un dels tipus d’esdeveniments que més sol·liciten el lloguer de pantalles leds. Ja que les empreses tenen l’objectiu d’impactar en els presents i les pantalles leds permeten captar l’atenció dels visitants i aconseguir que la marca destaqui sobre la competència present.

Avantatges de les pantalles led gegants

El lloguer de pantalles leds per a esdeveniments multitudinaris permet treure-li el màxim partit al seu esdeveniment. Aconseguint que tots els presents puguin gaudir d’aquest. A més, aquest tipus de pantalles leds s’adequaran a les necessitats de cada tipus d’esdeveniment, existint pantalles led d’exterior i pantalles led d’interior.

Segons la distància del públic es podrà optar per la distància entre píxels 2.9 o 2.9 mm. Aconseguint una alta qualitat d’imatges i alta lluminositat. Mitjançant aquesta qualitat podrà oferir la informació de l’esdeveniment en la millor qualitat possible. Podent observar tots els detalls d’aquesta. Si desitja conèixer més avantatges del lloguer de pantalles led gegants, no dubti a llegir, el nostre post Importància del lloguer de pantalles leds per a esdeveniments.

Des de SB Service oferim el lloguer de pantalles led gegants per a tota mena d’esdeveniments, com els que hem exposat en aquest post. Comptem amb una àmplia varietat de pantalles leds, podent desenvolupar la grandària de pantalla led que desitgi cada client. Si desitja rebre un pressupost personalitzat, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís. Visiti el nostre Instagram i YouTube, per a observar els nostres últims muntatges.

 

Estratègia SEO duta a terme per PosicionandoT.