Pantalles led gegants: impacte per a esdeveniments

lloguer Pantalles led gegants

Les pantalles led gegants son elements audiovisuals amb una gran potència d’impacte visual. Aquest poder d’impacte fa que sigui ideals per al seu ús en esdeveniments, com a concerts, estands, conferències, exposicions, fires, festes… També, per al seu ús en centres comercials, hotels, botigues, discoteques…

Varietat de pantalles led gegants

L’estructura de les pantalles leds, creades gràcies a la unió de cabinets, permet crear pantalles led gegants de la grandària que desitgi el client. Des de pantalles més petites de 2 x 3 m fins a grans pantalles de 6 x 8 m. La unió dels cabinets permet crear la pantalla en grandària que s’adeqüi a les necessitats de cada client i tipus d’esdeveniment.

Multitud d’usos

El lloguer de pantalles leds per a esdeveniments, hotels, centres comercials… Permet impactar en els presents, clientes i/o usuaris. Destacant la seva alta qualitat d’imatge, alta resolució i lluminositat. Gràcies a la varietat existent pot ser utilitzada tant en l’exterior com a l’interior. Podrà fer que la seva informació arribi a tots els presentes, a més, d’atreure la seva atenció gràcies a aquestes característiques.

Les pantalles leds gegants permeten la personalització del contingut en tot moment. Podent actualitzar en qualsevol moment el contingut. Sense haver de canviar la pantalla ni cap altre costo extra. Com si succeïa amb la publicitat en impressions, rètols… Que cada cert temps els propietaris havien de pagar per a actualitzar la informació que apareixia.

A més, la seva estructura permet que sigui instal·lada i desinstal·lada de manera senzilla. Podent ser fetes servir en diferents esdeveniments celebrats en localització diverses. Sent ideal per a concerts, festes majors, espectacles, esdeveniments d’oci, teatre, competicions, esdeveniments d’empresa… Esdeveniments multitudinaris, on gràcies a la presència d’una pantalla led gegant aconseguirà que la informació arribi a tots els presentes.

La gran lleugeresa i versatilitat de les pantalles leds permet crear pantalles planes o corbes de gran formato. Les pantalles leds, per les seves característiques úniques, ofereix grans possibilitats publicitàries i de màrqueting. Podent mostrar la informació, publicitat i la seva marca de manera diferent i cridanera. Obtenint que la seva marca destaqui en qualsevol mena d’esdeveniment en què participi. Si desitja saber més sobre la importància del seu lloguer, visiti Importància del lloguer de pantalles leds per a esdeveniments.

Servei de lloguer de pantalles leds

SB Service som especialistes en el lloguer de pantalles led gegants per a tota mena d’esdeveniments. Com a concerts, fires, esdeveniments d’oci, espectacles, salons… Posem a la disposició dels nostres clients una àmplia varietat de pantalles led d’interior i exterior. A més, comptem amb Vídeo wall, televisors per llogar, estructura truss, tòtems digitals tàctils, tòtems tàctils d’exterior, quioscos tàctils i pantalles tàctils. Per a oferir una àmplia varietat d’audiovisuals i interactius tàctils a Barcelona, Tarragona, València, Castelló de la Plana, Girona, Lleida, Manresa… Si desitja comptar amb una pantalla led gegant, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís.

 

Posicionament SEO desenvolupat per PosicionandoT.