Preguntes essencials sobre les pantalles led

lloguer pantalles leds

Quan els organitzadors d’esdeveniments o les empreses participants decideixen llogar pantalles led de gran format, els sorgeixen una sèrie de preguntes que són molt comunes. A continuació, exposem les respostes a les principals preguntes que ens realitzen els nostres clients com a especialistes per llogar de pantalles leds per a esdeveniments.

Preguntes més freqüents sobre les pantalles led

Com es creen les pantalles leds de gran format?

Les pantalles led es creen mitjançant la unió de diversos blocs o cabinets amb un sistema de subjecció senzill. Que permet crear grans pantalles leds per a esdeveniments de manera ràpida amb la unió dels diferents cabinets. La seva instal·lació pot fer-se mitjançant estructura truss, amb ancoratge senzill de la pantalla en l’estructura. També, poden ser instal·lades en estructures internes en les parets d’estands. I, en el sostre amb el suport necessari.

Quines grandàries poden crear-se?

L’estructura de les pantalles leds, formades per cabinets o blocs de 50×50 cm o altres mesures que s’uneixen entre si, permeten crear tota mena de grandàries. Permetent l’adequació senzilla al lloc de col·locació, tipus d’esdeveniment i desitjos de cada client. Es poden desenvolupar la grandària que es desitgi com 2×3, 4×6, 8×2.5 m… Tenint com a referència, en la majoria de casos, el format de vídeo 16:9.

Quines són les seves característiques?

Les pantalles leds de gran format ofereixen els continguts en qualitat HD o Full HD. La tecnologia utilitzada en les pantalles de led de gran format permet mostrar imatges i vídeos de gran qualitat. Existeixen diversos models. Podent distingir entre pantalles leds d’interior i pantalles leds d’exterior. Amb píxel pitch (separació entre els leds) de 3.9 o 2.8. Les pantalles leds de 2.8 comptarà amb una millor qualitat d’imatge. En les pantalles leds d’exterior el píxel pitch sol ser major, ja que les persones que observaran la imatge se situen, normalment, més allunyades de les pantalles leds que en els esdeveniments desenvolupats en interiors.

Per què tipus d’esdeveniments poden llogar-se les pantalles led?

L’ús de les pantalles leds és ideal per a tota mena d’esdeveniments. En què es desitgi impactar en els presents i assegurar-se que la informació del mateix arriba a tots. El seu ús és cada vegada més comú en concerts, esdeveniments esportius, esdeveniments corporatius, festes majors, lliurament de premis, gales… Si desitja conèixer més sobre en què mena d’esdeveniments s’utilitzen les pantalles led per llogar, visiti el nostre post Esdeveniments on s’utilitzen més pantalles leds gegants.

SB Service com a especialistes en el lloguer de pantalles led per a esdeveniments oferim els nostres serveis a tota Catalunya i Espanya. En ciutats com Barcelona, València, Lleida, Castelló, Tarragona, Girona… Contacti amb nosaltres per a conèixer més sobre els nostres serveis i tarifes, sense compromís. També, comptem amb el lloguer d’estructura truss, vídeo wall, televisors i dispositius tàctils de gran format, en forma de telèfon intel·ligent gegant, tòtems tàctils d’interior, tòtems digitals tàctils d’exterior, quioscos digitals, taules tàctils i pantalles tàctils. Visiti el nostre YouTube o Instagram per a conèixer més sobre els nostres muntatges mitjançant audiovisuals i interactius tàctils.

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.