Esdeveniments on s’utilitzen més pantalles leds gegants

pantalles leds gegants lloguer

L’ús de les pantalles leds per llogar és cada vegada més comú per a tota mena d’esdeveniments. Mitjançant les pantalles leds els organitzadors s’asseguren que la informació de l’esdeveniment arribi a tots els presents. A més, aconsegueixen impactar en els mateixos i atreure la seva atenció. A continuació, com a especialistes per llogar de pantalles leds gegants a Barcelona, Madrid, Lleida, València, Saragossa, Bilbao… Exposem els principals esdeveniments en els quals són utilitzades aquest tipus de pantalles gegants.

Esdeveniments que més sol·liciten el lloguer de pantalles leds gegants

Estands per a fires, congressos, salons…

Un dels sectors on fan ús un major nombre de pantalles leds gegants és el dels estands per a tota mena d’esdeveniments corporatius. Com a fires, congressos, exposicions, salons… En aquesta mena d’esdeveniments l’ús de les pantalles leds permet captar l’atenció dels presents. Sent un dels principals objectius de les marques presents en els esdeveniments corporatius.

Concerts

Un dels esdeveniments en què més fan servir grans pantalles leds són els concerts. Ja que els concerts són esdeveniments multitudinaris, on moltes persones volen veure als seus cantants favorits. Però, contra més allunyats de l’escenari estiguin els presents més dificultats tindràn per a observar el que passi en l’escenari. Aquesta dificultat pot ser solucionada gràcies a les pantalles led de gran format. Que permeten que els assistents més llunyans a l’escenari puguin veure amb facilitat el que passa en ell.

Esdeveniments esportius

Des de la retransmissió d’esdeveniments esportius en bars, restaurants, pobles, pavellons… Com són partits de futbol, bàsquet… Fins a la retransmissió en directe de l’esdeveniment esportiu perquè arribi a tots els presents. El lloguer de pantalles led és cada vegada més comuna en tota mena d’esdeveniments esportius, tant en directe com per a la retransmissió de grans esdeveniments esportius.

Esdeveniments d’empresa

Dins dels esdeveniments d’empresa les pantalles leds per llogar són utilitzades per a multitud d’esdeveniments. Com són sopars d’empresa, celebracions internes de l’empresa, presentacions de productes i serveis, presentacions de vehicles… Sent les pantalles led l’element que permetrà que la informació arribi a tots els presents.

Lliurament de premis i gales

Un altre tipus d’esdeveniment on les pantalles leds estan molt presents són en els lliuraments de premis i gales. Desenvolupades en teatres, amfiteatres, pavellons… Permetent que tots els assistents vegin de prop el que aquesta succeint en l’escenari, encara quan, el seu seient se situa lluny d’aquest.

En el nostre post, Importància del lloguer de pantalles leds per a esdeveniments, podrà conèixer més sobre la importància i els beneficis del lloguer que ofereixen les pantalles leds per a esdeveniments.

SB Service comptem amb una àmplia varietat de pantalles led gegants per a tota mena d’esdeveniments. Oferim el lloguer de pantalles led d’interior i pantalles led d’exterior. Podem desenvolupar la pantalla led que necessitin els nostres clients. Des de pantalles leds de 2×3 m fins a pantalles més grans de 4×3 m, 6×2 m, 6×4, 8×3 m… Qualsevol grandària que necessiti el seu esdeveniment celebrat a Barcelona, Lleida, Tarragona, Valencia, Castelló, Girona… Contacti amb nosaltres, sense compromís, l’informarem de la nostra tarifa de lloguer de pantalles leds per a esdeveniments. Visiti el nostre Instagram i YouTube per a conèixer els nostres últims muntatges amb pantalles leds gegants.

 

Estratègia SEU desenvolupada per PosicionandoT.