Avantatges del lloguer de televisions per a esdeveniments

lloguer televisions barcelona

SB Service com a especialistes en lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils de gran format, volem mostrar els beneficis d’un dels elements audiovisuals més demandats com és el lloguer de televisions per a esdeveniments celebrats a Barcelona.

La nostra seu situada a Barcelona fa que la ciutat de Barcelona i el seu gran recinte firal, Fira de Barcelona, sigui una de les nostres principals àrees de treball. Any rere any participem amb el lloguer de televisors en esdeveniments com MWC, Alimentària & Hostelco, LIBER, Smart City, ISE… Gràcies a aquesta àmplia experiència podem assegurar que el lloguer de televisors per a esdeveniments oferir una sèrie de beneficis i avantatges a les marques que els utilitzen en els seus stands i zones de presentació.

Beneficis del lloguer de televisions per a esdeveniments de Barcelona

  • Major impacte visual

La presència de televisions en lloguer aconsegueix un major impacte visual sobre els visitants. Aconseguint que un major número dels mateixos s’aproximin al seu estand o lloc de presentació de la campanya de màrqueting i publicitat. L’ús dels televisors permet mostrar la seva informació mitjançant imatges interactives i cridaneres.

  • Millora de la comunicació

A més, de mostrar la seva informació en mitjançant imatges interactius, podrà mostrar vídeos i imatges que millorin la comunicació de la seva marca. Mostrar la mateixa d’una manera més cridanera, impactant i comprensible fàcilment pels presents en els esdeveniments corporatius.

  • Gran qualitat

Els televisions en lloguer per a esdeveniments corporatius, conferències, presentacions, reunions, campanyes de màrqueting… Compten amb la millor qualitat d’imatge possible. Són televisors 4k i Smart TV. Per a poder mostrar la informació de la seva marca en la millor qualitat.

  • Adaptabilitat de les televisions en lloguer

Gràcies a comptar amb un ampli catàleg de televisors per llogar, des de 32″ fins a 85″ polzades, podem adequar-nos a les necessitats de cada tipus d’esdeveniment, espai de col·locació i necessitats de cada client. A més, d’adaptar-nos mitjançant les mesures dels nostres televisors, adeqüem els nostres serveis. Encarregant-nos des de l’assessorament per al seu lloguer fins al transport, muntatge i desmuntatge. Segons les necessitats de cada client, adeqüem els nostres serveis.

  • Àmplia versatilitat

Gràcies als suports de paret, suports de taula i suports amb rodes poden ser instal·lades en qualsevol espai. Oferint una gran versatilitat per al seu ús.

SB Service oferim una àmplia varietat de televisions en lloguer per a tota mena d’esdeveniments celebrats a Barcelona, També, a València, Madrid, Saragossa, Bilbao… Com a fira, congressos, exposicions, salons, campanyes de màrqueting i publicitat… Si desitja conèixer més sobre les característiques i tarifes del lloguer de televisors per a esdeveniments, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís. Visiti el nostre Instagram i YouTube per a observar els nostres muntatges amb audiovisuals i interactius tàctils.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.